Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du festar med det vackra folket

Du är så fräck och chick och så väldigt hipp
Du är ett stort stort ljus med en egen stil.
Du stiger upp mot skyn i din fredagstripp
där du glider fram i din glassarfil.
Du bär en mask som döljer allt och lite mer,
ett ljus du lägger över själva solket.
Men du är lycklig och du stålar och du ler
när du festar med det vackra folket.

Du är en glitterplym som strålar stort
Du rider fram på lite stesolid
Ditt mål är nu och du vill det fort
du önskar nå som inre längtad frid.
Och finner du ett rum i natt
så minns det, så gör det och så håll det.
Snart kommer verkligheten i kapp
när du festar med det vackra folket.

Du är så tom och död när ljuset släckts
Du bär en skuld så stor som inget vet
Du faller djupt så djupt där ingen väcks
och det är just din stora hemlighet
Din mask är bara färg som rinner bort
och du är ensam kvar med själva smolket.
Din lycka var ett ögonblick så kort
när du festa med det vackra folket.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 593 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-28 22:44



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Väl rimmat om det orimmliga.
Calle
2014-03-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-03-07

  dubbelve
Fantastisk rytm och bra budskap!
2014-03-07

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-03-01

    ej medlem längre
Vad är fint,vad är fult? Fint skrivet i alla fall!
2014-03-01

  ULJO
Låter inte som en lyckad fest och inte verkar man må bra efter en sådan fest, med det vackra folket.
2014-03-01

  Knickedick
Föreslår att du slutar att dansa med dem
Så vackert hjärtknipande
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L