Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Vila och ro


Dagen lider,
det kvällas så smått.
Mitt dagsverke klart,
till målet jag nått.
Nu går jag mot natt,
i hopp och tro,
att sömnen
skall skänka mej
vila och ro.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-01 15:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Skönt med vila och ro...fin dikt...
2014-03-01

  Palett
Så vacker denna text är inför ett oundvikligt slut på livsresan som förr eller senare är slutförd.

2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl