Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om mötet med mormor


Du tittar frågande

på mig

vet inte vad jag ska säga
stänger dörren in till mig
ser sorgen i dina ögon
ser ensamheten

Vi pratar om allehanda ting
men inte om det som finns
outtalat inom oss

Vi saknar honom
du din man
jag min morfar

det är så väldigt ledsamt

jag stänger dörren in till mig
vill inte visa dig hur förtvivlat ledsen jag är idag
att jag inte velat träffa dig men ändå glad att jag
gjort det

Älskar dig mormor




Fri vers av Helene Månsson
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-03-19 19:03



Bookmark and Share


  Bysmeden
En mycket vacker tanke....gillar ditt sätt att tänka....ödmjukheten lyser här.
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma