Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag hjälpa

hjärtat slår så hårt
så om änglar fanns
skulle de höra

min kärlek till dig
känns i varje slag

du hör inte slagen
du ser inte

jag vill att du slutar
tänka tankar
som gör dig illa

mitt hjärta slår hårt
för dig




Fri vers av Dito VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-03 12:14



Bookmark and Share


  wildah
Vackert och ömt till den det berör!
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP