Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur vårt språk än letar



vårt språk, letar kärleken våra drömmar aldrig kunde ge oss
så jag önskar att jag hade tid att tala
om det där
stå på en bro och för full hals

(som han)

ryta mitt kontemplerande emot
husväggarna
tills
titlar av kärlek knäcker
fogar och pelare
själva ryggraden

(flöjt och allt)

ska rasa

men nej

för min halls är full av
mer är bara språket
hur det nu än yrar, efter det vi aldrig fått
får jag ändå inte fram nått




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-05 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström