Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cigarettrök, kanelmyrra, kattpiss

cigarettrök, kanelmyrra, kattpiss

tvättkorgen verkar vara
en sådan karg
plats

där med
trasorna i hand
drar sig att kasta
så länge dina korta
doftrispor än drar sig
kvar i paltorna




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström