Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holkar

Var stund har
droppens väntan
i männskan
tveklöst är
ger flödet
chans till
glaset

allt vill åter
var tar
evigheten
slut
inte ens en grå
liten fågels
längtan

allting
möter ingenting
där tid
är rum
och spegelbilden
min
begränsning

berusad
livets
bubblande
holkar
stenen
boet




Fri vers av Karinw
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-08 09:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser

oändlgen vacker andas din stämma

djup
mjuk
begrundande
2014-03-08

    ej medlem längre
Denna var stor! Mycket bra!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw