Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt!


Mot strömmen

Idag ska jag simma mot strömmen
eftersom jag inte kan sluta tänka på dig.
De smulor av kärlek du har gett mig
fick mig att drömma om oss.
Trots att världen varvar åt andra hållet
något säger till mig att du blir min
så jag ska stoppa jorden
så att du kan fly till mig




Fri vers (Fri form) av Jorge González Reymond
Läst 628 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-14 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond