Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lära att lära

 

Ack så duktiga vi är
vi är präktigast som lär
uppåt vi ser
nedåt på er
präktigt, duktiga vi klär

 

Talar viktighet vi gör
likt en talares vigör
Dumheter yr
spottar och spyr
en ren dumhet och ni stör

 

Fy så meningslöst allting
vackra dockor utan sting
inget ni ger
fjäskar och ler
usch va\' dockigt häromkring




Fri vers av Blake
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-03-20 17:42



Bookmark and Share


    NoMi F
Det kan ajg hålla med om.
de tror dom vet allt
så kanske det bara är något
eller inget alls, endast efterapning
Bra förmedlat av dig, kan jag
skönja lite ironi här tro
Gillas
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake