Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel biljett.



Stegen är tunga när jag går.

Men här kan jag inte stanna.

Här känner jag mig
bestulen på något jag aldrig haft.

Måste ut och söka
efter sinnesro nu.




Du har möjligtvis ingen karta?




Fri vers av Allica
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-22 02:18



Bookmark and Share


  Arte
väldigt bra, påminner mig om typ ett stort äventyr, livet :)
2006-03-28

    ej medlem längre
Silken mysig! =)) Känns som vår när jag läser denna faktiskt!
2006-03-25

    Porslinsdockan
Hmm kartan ser nog ut olika för alla, men du kommer att hitta den! *kram*
2006-03-22

  Laijza
mjo, jag saknar också något, i dikten..
ska fundera så kommenterar jag i mejl..konstruktivt
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Allica
Allica