Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det som hände?

Vad var det jag missade?

Vilka signaler förstod jag inte?

Du är inte skyldig mig något
men irriterande att inte veta
för fick jag veta så kunde
jag göra annorlunda

nästa gång och kanske förstå




Fri vers av Helene Månsson
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-03-22 18:51



Bookmark and Share


  * Ammi *
kanske var dom inte värda att förstå? Du ska göra det du vill inte vad andra säger att du ska göra, go go go go, lev och var den du är vännen!
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma