Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med två personer inblandade


Förhållande

När är det ett hopplöst förhållande?

När får pojken sin flicka?

När får flickan sin pojke?

Är det bara i filmer som omöjliga förhållanden fungerar?




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-03-22 19:41



Bookmark and Share


  mb74
ja det är väl det,suck.
bra skrivet:)
2006-03-22

  Daniel_78 VIP
ja.. sån skit borde cencureras
de sprider lögn... ursäkta mitt burdusa tonfall
men jag är deppad
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma