Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske utan charader

Livet verkar vara en
samling timmar
bestående av charader.

Blir det tid över så
förbereder vi oss inför
nästa liv.

Kanske utan charader.




Fri vers av Pierre Ström
Läst 127 gånger
Publicerad 2014-03-19 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström