Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett favoritord


Billigt!

Billiga vanor, billiga glas - billiga vaser som lär går i kras,
billiga fläktar, billigt vin:
Grannarna beter sig som billiga svin.

Billiga resor, billiga snitt - billiga foton i svart och vitt,
billiga hyror, billig tvål:
Glädjen är stor hos gniden och snål.

Billiga brudar, billiga kex, billiga vykort till bortglömda ex,
billiga tankar, billig parfym:
Bara det stinker, är det kutym.

Billiga tvärsnitt, billig kostym - billigt literpris för sådan volym,
billiga tankar, billigt klipp:
Dyra ostbågar men billig dip.




Fri vers av Janjohan
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-20 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan