Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troll och bunden

vad ska jag med dina ursäkter till
när jag min egen väg vandra
i hopp om att göra det jag vill
då du kräver vår tid med varandra
du kan inte äga mig eller få mig att sitta still
jag är inte som andra
mina ben kliar mer
och myrorna är elakare
än vad du kan förstå
fråga dig själv
vad du finner i oss två
jag är ingen hund
håller du kopplet för hårt
kommer jag att gå
du vet själv att kärlek är svårt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-20 22:49



Bookmark and Share


  Lärling
Så bra!
2014-03-24

  anits VIP
Mycket berörande, tänkvärt
och fint mycket skrivet.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling