Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leendet


hon bar alltid med sig ett leende
men sorgen skymtade bakom hennes ögon

ögon
som syntes dölja brunnar av tårar

om han bara ägt modet att våga fråga
kanske hennes hemlighet röjts
men nu levde den vidare

gömd

bakom ett ständigt påklistrat leende
och blänkande bruna ögon




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-03-22 21:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det finns nog många leenden som egentligen är grimaser ur ångest....
2006-03-23

  kath
kankse får han mod en dag ......?

Som en vacker tanke flyger dina ord och snuddar vid min morgon ...tack
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP