Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Med en härligt glad känsla i kroppen
Kryper jag nu ner i min säng
Bäddar ner mig själv
Favvokissen kommer och trängs om utrymmet
Han kurrar nöjd över att få vara mig nära
Jag stryker och kliar honom
Reflekterar över dan som passerat förbi
Konstaterar att känslan i mig
Är något nytt och främmande
Så underbart härligt, men ändå skrämmande
Kisse lägger till sig samtidigt som
Kurrandena blir mer utdragna ljud
Han njuter, jag njuter
Han mår bra, jag mår bra
Vi myser tillsammans med mina tankar
Hos dig, för dig, om dig
Du är den jag väntat på
Jag hoppas verkligen du kan förstå
Att denna känsla är ny, för oss båda två




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-03-22 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena