Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av obesvarad kärlek


Aldrig mera

Aldrig mera
bliva kär,
aldrig mera
känna de\' där.
Aldrig mera
obesvar\'t kär,
aldrig nånsin
ha nån när...

Jag funnit att jag alltid älskar,
men aldrig bliver så tillbaka,
jag skall slänga känslans nyckel,
långt, långt bort i djup en sjö...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 707 gånger
Publicerad 2006-03-23 17:58



Bookmark and Share


  Jessi
Så känner jag oxå det, det är ingen rolig känsla.
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson