Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tämja en tanke

natten ligger kvar på marken
i min värld står jag nykter
du är plakat
känslan på tungan
vill gräva gångar i det otillåtna
borra in i det tabubelagda
mer känt som lusten
den vi fann liggandes på gatan
lusten som blåste förbi runt midnatt
då vi varsamt sökte
efter livsgnistorna
begravda långt ner i trivialitetens mönster
i samhällets vagga
får vi tag på dynamit
ska vi spränga hela systemet upp i skyn
dansa påklädda på nudiststränderna
fulla på iogt-mötena på tollare folkhögskola
låga uppe i skottska highlands
höga när lågtrycket letar sig hit
till den plats där vi verkar
där vårt liv bör levas av oss
inte av andra med en annan syn
på det vi alla lever

livet




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-01 19:41



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Helt underbar, vilt, galet och med en känsla som dröjer sig kvar..
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling