Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sång till Patrik att sjunga när solen gått upp, eller ner. A dur o maj7.


Äkta kärlek



Det var jazz, det var dans, det var sol i parken
det var sommarens sista dag utan regn
Du hade prickar på din klänning
och ditt skratt sjöng nio liv

Ref.

Jag lovar det är lätt att hitta nån
- svårare att hitta nån man verkligen bryr sig om.


Jag tänkte jag var med i en film
tänkte på det varje gång jag gick in
och gjorde entré i ditt liv
- jag snubblade så många gånger
föll på knä så många gånger
fick ta om det så många gånger


Jag lovar det är lätt att hitta nån
- svårare att hitta nån man verkligen bryr sig om.


Tänk att man kan ha ett hål i huvudet
där ingenting går in
tänk att det kan ta så lång tid
att förstå nått du sa rakt ut


Jag lovar det är lätt att hitta nån
- svårare att hitta nån man verkligen bryr sig om.


Det var jazz , det var dans, det var sol i parken
det var sommarens sista dag utan regn
- och vi pratade om äkta kärlek
vi pratar om äkta kärlek
skrev en sång om äkta kärlek
gick på knä för äkta kärlek
vände rygg till äkta kärlek
skrev ett brev med äkta kärlek
gjorde allt för äkta kärlek
glömde allt för äkta kärlek



















Fri vers av Tyko
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-02 23:35



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
snyggt!!
2014-04-03

  Billie My
Heja heja heja!
Skönt att finna sin kärlek, ja!
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko