Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guden finns där inom dig


varje gång som du gör en god gärning

En gärning som gör någon glad då det får

en god eftersmak

För du mår bara bra

Så därför försöker du att göra goda gärningar

varenda dag

Att finnas till för någon om någon behöver en

eller vill

Då är du någon att se upp till

Någon med både klass och stil

En som man mer än gärna vill lära känna

lite närmare för du har en så goodwill

Så guden finns där inom dig…

Ken Cassel
¾-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-03 15:04



Bookmark and Share


  Annika Persson
Jag har då aldrig sett någon Gud. Inte heller hört någon heller.
2014-04-09

    annalöfqvist
DU formar tankar, ord mycket bra!!!!!
2014-04-05

  anits VIP
Mycket fina rader, bra skrivet.
2014-04-04

  Ninananonia VIP
:) fint gillar dina tankar
2014-04-03

    ej medlem längre
Tänk om alla tänkte så vilken fin värld vi skulle ha.
Bra skrivet Ken!
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel