Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks enda sminkkurs


under det svarta fanns det vita
men det var det ingen som kunde se

fröken mörk
sket också i detta

om någon såg

hon målade sitt ansikte
inte efter hur det var tänkt
från början

utan efter humör




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-03-23 22:30



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Fan va bra!!! Vilken kvinna du gestaltar i denna speciella fröken. Vittnar om självständighet för mej och att bejaka sig själv!!!!! Jag till och med skrattade när jag läste den..."fröken mörk sket också i detta". Avslutningsvis vill jag ändå säga att jag ändå uppfattar något slags vemod i beskrivningen av fröken mörk i det att hennes mående kan vara så dåligt att hon blir helt svart..../ Clara-Fina
2006-05-23

  JMR
Fröken mörk, gillar henne. Bra, bra, bra!
2006-03-24

  madinsane
undrar om hon någon dag i veckan har liknande humör som hon i drew carrey-show..

fröken mörk är en hjältinna!
2006-03-24

  Cris
Japp...härligt att fröken mörk gör som hon vill
2006-03-24

  Ola Rydberg
Häftig
hon e ju för cool
2006-03-24

  Agnes
Nice...! Gillar denna fröken Mörk.
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP