Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ha kul


har bestämt mig för att måla mer av de finurliga tavlorna
och fler av de landskap som finns inne i mig
förutom blues och vatten

de tavlorna är absolut roligast för mig att göra
och är det inte det som livet går ut på
att ha så kul man kan

under den lilla tid man lever




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-03-26 10:53



Bookmark and Share


  JMR
Njut och måla!
2006-03-28

  Cris
Ja..man skall ha ku, absolut. Ta vara på den lilla tiden man har.
Så måla du finurliga tavlor, det låter skönt.
2006-03-26

  Anders P VIP
och hur kul är det? Skämt åsido. Det som skrämmer lite idag är människors benägenhet att endast leva för sensationer. Jag föredrar de upplevelser jag kan omvandla till erfarenheter.
2006-03-26

  himlens hemlighet VIP
jo så är det...ha kul! :)
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP