Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlad rörelse

i den tidiga morgonen
ligger lögnerna stillsamt på bladen
parken står lugn och mornar sig
jag förbereder mig
för katastrofer
du berusar dig
mannens tårande violin i tunneln
parlerar melodiskt
jag är naken
beredd att agera
håll i hatten
parera
efter natten
frigörs mina
inre krafter
ljus ska bli till mörker




Fri vers av Carl R. Westerling
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-05 06:42



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Nära, äkta och berörande vackert !
2014-04-06

  Rozsi.kovacs

Mycket inre känslor en bra text
tycker om
2014-04-05

  Eva Langrath VIP
Tycker om flödet och äktheten i orden.
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling