Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju fler tårar

Ju fler tårar
Du fäller
Ju fler gånger
Du får ditt hjärta krossat
Kommer du att inse
Att livet inte handlar
Om materiella ting
Eller ditt egna välmående

Livet handlar om kampen
Att söka
Finna
Och älska
Det ditt hjärta slår för.




Fri vers av Mist
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-06 16:10



Bookmark and Share


  ULJO
Hur bra som helst denna text
2014-04-12

  Densen VIP
Gillar denna skarpt;)
2014-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet. Tänkvärt.
2014-04-06

    ej medlem längre
Amen :)

2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mist