Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Järnspöken - Del 2]

Men se,
vill ge.

Allt jag kan,
fast de vann.

Ett slag bland många,
lyckan jag än kan fånga.

Så välj inte att titta bort än,
vi kommer mötas sen min vän.

Den dagen kommer våra järnspöken,
bli inget mer än rost och gå upp i rök sen.

Så ta mitt exempel och våga aldrig ge upp igen,
vi kommer äntligen förenas snart, det har jag på känn.






Bunden vers av //Nikita
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-06 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

//Nikita