Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Maria~

Hon finns i mitt leende

I magens smygande rundning

I nattens drömlandskap vi vandrar

Den ena oskiljaktig från den andra

Så delikat livet är i sin enkelhet!

Jag huvudet ödmjukt böjer inför det stora

Som sker i det lilla

Bedjer tacksamt om medvind

Om en Gudahand som lotsar mig i livet

Enkelt

I sin storhet




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-07 17:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligen
vackert
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~