Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre ton på två sekunder


Aha!

Nu vet jag minsann,
vad som får mig att lyfta,
tre ton på två sekunder.

När solen dansar mellan löven,
på våren,
som inte hunnit fram ännu,
då jag vet att du stannar en stund till.

Och då blir jag starkast i världen,
och allt finns.

För jag testade det igår.




Fri vers av Tigger
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-03-24 10:38



Bookmark and Share


    Louvisa
Vilken underbar känsla du förmedlar!
Starkt!
2006-03-31

  vildvin
aha... man bär på starka känslor...
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tigger