Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

dina ögon öppnas långsamt
huvud och rygg sätter sig upp
det känns tomt
du är säker på att något är fel
likt förbannat måste du upp
utan vikt far du till jobbet
fortfarande orolig
empatiskt medveten
utan minnen från dagen kommer du hem
duschen märker du inte
plötsligt står du torr
med andra kläder på igen
utan hunger äter du middag
utan att bry dig borstar du tänderna
utan att bry dig lyfter du på täcket
utan att erkänna att du förstod
låg din själ kvar i sängen
i en pöl av blod




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-10 19:04



Bookmark and Share


  Nanna X
elegant uppbyggt, slutet logiskt men ändå överraskande!
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling