Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I händelse av att med tanken sjunka djupare än lagom

 

 

 

Det sägs,

att människans sinne -

kan vara lika bottenlöst

som den djupaste brunn -

Men inte något nämnt om

hur att lyckas -

När man ur densamma,

vill försöka ta sig opp...




Fri vers av Densen VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-10 20:31



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vi behöver hjälp av med människor...som vet vad det handlar om
2014-05-31

  Annica_N
En bra tanke,

Hur tar man sig upp ?
2014-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Jag har varit där efter en djup sorg.
Tack vare hjälpsamma medmänniskor kom jag upp.
2014-04-11

  Mona Nordkvist VIP
Ibland behöver man hjälp för att ta sig upp.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP