Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnettåg och tre ljuva nätter i rad

jag blundar
solens armar
letar sig igenom mina ögonlock
sjung du bevingade vän
låt mina djupa andetag
inhalera hoppets vindar igen
jag är där
precis där jag ska vara
låt mig stanna
låt mig stanna du underbara




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-11 18:52



Bookmark and Share


    glasa VIP
som vackraste vindar
av ord
som bön
och tacksägelse

ger mig frid och lycksalighetskänsla
2014-05-01

  Marianne Räf
Skönsång med ljuva rim.

2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling