Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra lyktors nytändning

spola tillbaka
zooma ut
titta noga
med båda dina ögon
med dina fulla sinnen
och du ska se
var våra linjer släppte taget om varandra
vände blad i olika böcker
där förorden
häftades fast i våra ändor
jag sitter ofta på backen
så min har nöts bort
du cementerade fast din
för att inte glömma
det du aldrig trodde kunde ske igen
det lyser överallt om du krossar stenblocket
du så dumdristigt släpar runt på
prova
det är enastående vackert




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-12 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling