Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Why do fools fall in love?

Det spelar ingen roll
Imorgon är vi alla andra igen
Varje minut krossar mitt hjärta
Kommer du säga hej igen?
Lämna mig inte nu
Få mig inte att gråta
Jag vet inte vem jag är
Förutom när vi är
Dina händer lyfter mig
Dina läppar ger mig mod
Dina ord ger mig styrka
Dina ögon ger mig allt
Det här är filmen ingen vill se




Fri vers av Bitförbit
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-13 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackra Mikaela som är så lik Liv Tyler :) tack för en fin dikt.
2014-04-13

  Ponkla
Bra skrivet! Frustration om känslor av vad andra inte ser eller litar på.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit