Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersändning i förväg

hängslen
håller upp mina byxor
i trängseln
tappar jag tålamod och tar till yxor
i mitt sinne
det finns inget så vackert
som när du sover i ditt linne
jag vill gasa
i fordonet kallat livet
samtidigt som jag fasa
för det vi alla tar för givet
jag ska bromsa
inte bemästra livet
för att se om det vi har ska blomstra
gud så jag hoppas
herregud så jag hoppas
låt mig hoppa
jag kan inte sitta still
herregud så jag hoppas
gud låt mig hoppas
det är allt jag kan just nu




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-13 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling