Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekten

Det var inte så bra
att du tyckte om er
trodde att ni älskade varandra
inte erotiskt
utan med allomfattande kärlek

det var inte så bra
att du trodde att ni var goda
när ni tillredde heliga måltider
åt människorna

för den morgonen
när FBI läste på lappen
och gjorde razzian
då blev du tvungen
att dricka giftet
ur plastmuggen
från Mac Donalds




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 150 gånger
Publicerad 2014-04-15 13:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Begreppet "sekt" används väldigt slarvigt. Och som ett vapen.
Faktum är att den första kristna församlingen i Jerusalem kallades sekt.
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman