Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hädelse

Om jag känner dem rätt
så ligger det något i luften
det talas om en all-time-low
och vissa misstankar förekommer
att någon snackar skit
och att något speciellt har hänt
det kan även handla om
att man endast uppger telefonnumret
till en kvinna i Skåne

men ingen frågar om det uppenbara
att man trampar på den heliga morgonen
och betraktar ondska som godhet

därför uppstår det
incestskador på arvsmassan




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 149 gånger
Publicerad 2014-04-15 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ondskan har i Sverige länge upphöjts till godhet. Och kritiserar man detta stämplas man som "kärlekslös".
Som Dylan sjöng: "You know, sometimes Satan comes as a man of peace".
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman