Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rm -rf /dev/brain/*


Töm & glöm




rensar hjärnan inför helgen

nya minnen måste få rum

hälften försvinner

när man super sig dum






Fri vers av zaphod
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-25 00:16



Bookmark and Share


  Calendula
Jag känner igen det där... *rodnar*
2006-04-06

  Helene Månsson
Du tömmer ju fel huvud?! Skrattar. /Helene
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod