Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson njuter


han satte sig på stenmuren som omgärdade kyrkogården
där och då fanns inget annat än stunden
och han njöt för sig själv

allt tid som varit
försvann sakta bort

dunstade i vårsolen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-03-25 08:55



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt gillade slutet
2006-03-26

  Agnes
Skön känsla fångad! Tiden dunstar bort........ ja, självklart! Lysande beskrivning.
2006-03-25

  Åsa Gustavsson VIP
Skönt när tiden dunstar och kroppen landar i en stund av ro.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP