Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden får ge svaret

Nu är sista spiken slagen, och jag står still. Alla försvinner upp i skyn på sina utstakade vägar. Va fan e det som händer? Jag känner rädslan komma krypande. Mitt självförtroende ligger på stand by, och lär väl göra det ett tag. Nu rullar åren på i blixtens hastighet. Ena dagen 20, den andra 35. Det är dags att sopa undan spillrorna nu, och blicka över bergen. Jag försöker slå in budskapet i skallen, att det är aldrig försent. Men det kan bli försent. Allt faller, och jag likaså. Men å andra sidan, hälsan, vännerna, familjen vägrar släppa taget. Och det e fan inte så lite. Så visst, dörren står faktiskt på glänt. Och vad händer bakom den. Ja, det får framtiden avgöra.




Fri vers av April skies
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-21 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies