Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närkontakt

saxofonen klagar
rent och vackert i tunneln där jag går
melankolin studsar runt i gamla stans gränder
sjung ut du barytonsax och riv upp alla sår
åldrade spöken sitter vid vattnet och matar änder
det är äntligen vår




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 877 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2014-04-21 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som ett underbart sätt att gråta på.
2014-04-24

  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2014-04-22

  axveronika
Kul o lite sorglig men ffa fylld med liv
2014-04-21

  Teresia Ridell
Känslan berör i det vemodssköna..
2014-04-21

    ej medlem längre
Vilken vacker känsla i denna. Följer lätt med i spåret.
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling