Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggsång



Godnatt min sköna
snart har solen gått sina varv
jorden står snart i samma läge
som när vi träffades första gången

nu lyssnar jag bara på joni mitchell
"du sa att du alltid skulle finnas kvar
som en vakande stjärna i norr"
men även stjärnor slocknar
och sluts av mörkret på himlavalvet

Godnatt min sköna
hoppas kvällen varit fin
och att morgondagen
skänker dig lycka och glädje

låt ingen visa vägen
låt hjärtat dunka fritt

- vart än du går






















Fri vers av Tyko
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-22 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko