Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag till

Överleva
En dag till
Steka budgetköttbullar
Snabbmakaroner
Allting smakar likadant
Vreden, tristessen och depressionen
TVn färgar lägenheten kriminalblå
Tittar inte, men låter ändå stå på
Sitter hopkrupen i soffan
En billig filt står för värmen
Snart måste jag äta igen
Måste överleva
En dag till




Fri vers av Bitförbit
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-22 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Köp havregryn.
2014-05-04

  Ulf D VIP
Att upptäcka nya nyanser är bra, kriminalblått fastnar jag för här.
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit