Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundlag

I tankens tänkta rum
där virvlar många frågor
och munnen synes stum
men tänder många lågor

I ögonpar som lyser
finns någon som sig frågar
och starka känslor hyser och
ett bara jag nu vågar

Låt kärleken få vara
en egen fredad zon
behöver jag förklara
lyss hör dess egen ton




Fri vers av AektaBlond
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-03-25 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond