Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viner obarmhärtigt våldsamt

Hårt o okänsligt
Ett grässtrå bryts av i den starka brutala vinden
Jag böjs våldsamt i mitten av en tornado

Kämpar emot med min seghet som förhoppningsvis nog vinner
Hoppas in i det sista
När det blåser så hårt så kämpar jag i motvind

Utnyttjar den grymma situationen
Accepterar den och bygger
Ett litet vindkraftverk
Som fungerar som styrka för oss som nästan knäcks

Kämpar hårt, så hårt
I en sista kraftansträngning
Innan jag faller ihop utmattad av allt motstånd




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 115 gånger
Publicerad 2014-04-25 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd