Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kärlek

Terapeuten frågade:
"Så du vill inte ha någon?"


"...



alltså ....
jag,

..
Jag

har ju redan

..




...












...

















..









.. p O e S iii i N .. "



och mina ögon
log

sådär nykärt
som

bara ögon kan.








Fri vers av Nolltillhundra
Läst 490 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-04-25 21:50



Bookmark and Share


    Monica Kvist
Suveränt! Och din poesi gläder oss andra...............
2014-06-27

    Bumpen
Man kan inte göra annat än att le... :)
2014-05-08

  Drömfångare
Så vackert lekande och underbart :)
2014-05-03

  walborg
Kul
2014-04-29

  Connie
Helt underbar!
2014-04-28

  WyS VIP
Den va bra!
2014-04-28

  Ninananonia VIP
Underbart :) ja
2014-04-28

  juliamaria
Du gör mig glad!
2014-04-27

  Hans Christian
*STORLER*
2014-04-26

    Om
Härligt :)
2014-04-26

  Magica VIP
Fint =)
2014-04-26

  Hogstedt

Du lyckas med få ord måla upp en film i min skall där jag ser mig själv sitta i en stol hos min terapeuft ytrandes exakt samma ord förutom att jag sa musik istället för poesi.

Inspirerande skrivet. Tack ^^
2014-04-26

  Marianne Räf
D e n var bra!!

Ja, Poesin kan räcka bra till
en fin Romans! Jag är, också,
kär i den, i att den -- f i n n s!

Är, även, jag singel å håller
fullständigt med dig, där! :D)
Tack!

2014-04-26

    ej medlem längre
Förvånande skriftspråk,
sånt vill jag ha mer av,
lite ovanligt, men vackert!
mer sådant.
Bra!
2014-04-25

    ej medlem längre
Den ja:)
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra