Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ser ut som att du bor där

du är installerad
alla saker är på plats
lugnet vaggar dig ordentligt
du finns till
för alla och ingen alls
du är säkrare än döden
kanske får jag mig en vals
allting snurrar varsamt
då pedalen trycks ner
berget skriker för att varna
det är ingenting du ser




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-27 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling