Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina hjärtklaffars slangbellor

jag har tid
i min ficka
en evighet
i mina gener
det finns evigt liv
i dina gropar och celler
bakom örat ditt
demonstrerar hösten mot våren
i kalabaliken tar jag tag i dig
kysser dig på kinden
älskar dig till sommaren
värmer dig till vintern
tid är det vackraste jag har
tid är det vackraste jag kan ge
du får min tid
tid är mer värt än guld ska du se




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-28 22:33



Bookmark and Share


  Angel of love
Så väldigt vacker text!
2014-04-30

  Alicia Stenfors
Man glömmer tid när man älskar.
2014-04-30

  Slutstation Liljeholmen
Fantastisk .
2014-04-30

  Yrre VIP
Ljuvlig!
2014-04-30

    ej medlem längre
Så fint:).
2014-04-29

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat.
2014-04-29

  M M Mannheim VIP
Fin dikt, mycket fin dikt!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling