Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25

Jag hann inte mer än vara 25 år i 4 dagar, 7h och 37 min
Innan jag kände mig som en tråkig tant på en fest någonstans
I en lokal
I ett industriområde, någonstans i Norrköping.
"Osocialiserade" 20-åringar skuttade upp och ner till en musik som jag inte förstod mig på
Försökte skapa kontakt
Men slutade i det gänget som jag kom dit med

Tråkig
Ofestlig
"Tant"




Fri vers av Sis
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-01 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis