Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Maggie T


Laughing end – ending laugh

 

 

 

Paco den Vackre

skrattade och dog

dog skrattande

och föll ur hotellsängen

ner på golvet

 

Charlie Bird Parker

dog skrattande

skrattade och dog

och föll ihop i fotöljen

framför tevens pladder

 

utsökta utgång!

att få skratta sig till döds

dö till skratts

och lämna rummet

i högsta grad leende

 

snälla någon

please some one

kittla mig varligt

kill me softly




Fri vers av petter rost
Läst 326 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-02 11:42



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
lämna rummet

i högsta grad leende

____________!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-06-06

  Sanna i badet VIP
Ja precis så skulle jag önska övergången gick. Mitt i steget full i skratt.
2014-05-03

  Annie b'larsson VIP
Att få dö mitt i ett steg. På väg till. Med famnen full av rosor och hjärtat fyllt av sång.
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost