Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamning

Att åter få omfamna dig

Vagga dig i min famn

 

Känna din nakna rygg under mina trevande fingrar

Mjukt smeka ditt mjuka skinn

Dra ner din välbekanta doft i mina värkande lungor

 

Känslan av dina skarpa kanter

Varje andetag blir till ett äventyr

 

Dina viskande ord väcker bara mitt begär

Vill ha mer

Vill ha dig

Här och nu

 

Natt som dag

En evighet utan slut

En hunger ingen mer än du kan stilla

 

Endast du kan stilla mitt hjärta

Min allra älskade bok…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-03 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse